lauantai 27. huhtikuuta 2013

Turhaa lätinää ja kuulumisia

Tulin sitten kipeäksi. Lievästi sanottuna ärsyttää, koska aloitin maanantaina työharjoittelussa, enkä todellakaan haluaisi olla sieltä pois. Yritän nyt taistella tämän orastavan flunssan jonnekin maanrakoon, ettei se iskisi pahempana. Tämän viikonlopun illat menee oikeissa töissä, joten ihan hirveään löhöilyyn ei ole varaa.

Ekana työharjoittelupäivänä. Jännää oli!

Kipeytyminen ärsyttää siksikin, että aloitin Jillian Michaelsin 30 Day Shred -jumppailuhaasteen tiistaina. Kuukauden mittainen ja päivittäinen, asteittain vaikeutua jumppakuuri oli juuri sitä, mitä tämä laiska mölli tarvitsi ottaakseen itseään niskasta kiinni. Noh, pääsin tosiaan kolme päivää jumppailemaan, ja siihen se sitten jäikin toistaiseksi.


Lakkasin kynnet matchaamaan tuota kauniin keväistä säätä....

Eilen piti nimittäin juosta työharjoittelusta suoraan iltaduuniin, mikä tarkoitti sitä, että olin kotona vasta yhdentoista jälkeen illalla. Päivän mittaan pahentunut flunssakaan ei hirveästi innostanut yöjumppiin, joten kaaduin saman tien puolikuolleena sänkyyn. Tietenkään en sitten saanut unta ainakaan tuntiin, koska nenä oli niin tukossa...

Leivoin pari viikkoa sitten isukille synttärikakun. Oli muuten hyvää!

Nyt olo on jo ihan hitusen parempi, mutta en viitsi kuitenkaan lähteä tämän yskän kanssa rehkimään. Parempi istua aloillaan siihen asti, kunnes pitää taas viideltä mennä illaksi töihin...

Toukokuu menee siis jokseenkin kiireisissä merkeissä - arkisin työharjoittelussa ja viikonloppuisin kauppaduunissa. Huomaa kyllä, miten eri tavalla toimitustyö väsyttää pienen ihmisen kauppaduuniin verrattuna. Fyysisesti se ei tietenkään ole ollenkaan raskasta, toisin kuin meidän pienessä lähikaupassa viipottaminen, mutta kovasti kyllä päivän päätteeksi uuvuttaa silti.


Söin tänään aamupalaksi sushia. Nam.


En nyt tiedä, mikä tämän merkinnän pointti oli, mutta tulipahan tehtyä. Nyt käperryn vilttiin neulomaan, kunnes pitää taas kampeutua palvelemaan nälkäistä kansaa ruokakaupan kassalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti