perjantai 5. huhtikuuta 2013

Confirmation Letter


Eilen pärähti tällainen kaveri postilaatikkoon. UCAS siis vahvisti vielä ihan fyysisessä kirjemuodossa opiskelupaikkani Stirlingissä. Tämä kyseinen lappunen on todiste siitä, että mulla tosiaan on opiskelupaikka, joten parempi olisi pitää paperi tallessa.

Odottelen tässä Stirlingiltä jonkinlaista postia. Vähän haluttaisi jo käydä tekemässä asuntolahakemus, mutta en sitä tietenkään voi vielä tehdä, koska en ole saanut mitään tunnuksia Stirlingin sivuille.

Kovasti haluttaisi lähetellä hakemuksia ja tehdä jotain konkreettista syksyn eteen, mutta tässä vaiheessa ei oikein ole mitään tehtävää. Jännää kyllä on!

P.s. Väsäsin tämän bloggerin iPhone appilla, saa nähdä miten hyvin toimii...

3 kommenttia:

  1. Moikka! Täällä myös yksi Stirlingiin lähtijä! Ja odottelen myös malttamattoma postia sieltä, sillä kutkuttaisi tosiaan jo tehdä se asuntolahakemus ja tietysti paljon muitakin valmisteluja. Mukava löytää muitakin Stirlingiin lähtijöitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitti kommentista, on kiva tosiaan kuulla muistakin Stirlingiin lähtijöistä! Sinne on näköjään tänä vuonna lähdössä useampiakin suomalaisia. Mitä sä lähdet opiskelemaan?

      Poista
    2. Lähen opiskelemaan kansainvälistä politiikkaa.

      Poista