perjantai 12. huhtikuuta 2013

Vihdoin tuli sähköpostia Stirlingin suunnalta! Sain tunnarit yliopiston portaaliin ja sähköpostiin, tuntuu opiskelupaikka heti paljon virallisemmalta, haha. Maanantaina alkaa haku yliopiston asuntoloihin, joihin siis aion itse majoittua ensimmäiseksi vuodeksi. Pitänee siis viikonlopun aikana käydä kaikki yliopiston asuntolat vielä läpi ja valita sieltä mieluisat vaihtoehdot.

Mikään kiire haulla ei sinänsä ole, vika päivä on elokuussa, mutta haluan saada edes jotakin hoidettua jo nyt. Kovin on saamaton ja toimeton olo! :D

Paitsi että sain Meerin sukat vihdoin valmiiksi viikon alussa. Kyllä on hienot.


Toissapäivänä suoritin suuren lankainventaarion ja aloitin pipon neulomisen. Oon vähän hamstraaja, mitä lankoihin tulee. Pitäisi ehkä huolestua. "Sä tarviit parisuhteen, ei nyt kuulosta hyvältä tää sun virkkaustouhu", totesi Iina tekstarissaan eilen...

Tänään oli muuten viimeinen päivä lopputyöprojektimme Trombitin osalta. Hommassa oli siis mukana koulumme kaikki medialinjat, ja itse toimin yhtenä projektin uutispäälliköistä. Ihan kiva, että homma on nyt takana päin, välillä oli kyllä lievästi sanottuna stressaavaa puuhaa... Mutta sivuilta pääsee vielä lukemaan juttuja vuoden verran siihen asti kunnes vuoden 2014 trombitlaiset ottavat homman haltuun.

Nyt on aika suorittaa pieni pikajumppa (paitsi että kellohan on jo sen verran, että hädin tuskin ehdin laittaa naamani ihmiskuntoon... Meh.), ja sitten lähden syömään ja ilakoimaan koulukavereiden kanssa.  Neljän viikon uurastuksen jälkeen on syytä juhlia!


Tämän hetken lempibiisi. *u*



Hyvää viikonloppua!

P.S. Joku oli löytänyt tänne google-hakusanalla addikti. Naurattaa. :D

2 kommenttia:

  1. Kuules nyt pinja. ei oikeestaan tunneta, mutta sanon, että yllätyin aika paljon kun löysin sun blogin. Oot ihan mahtava ja rohkee mimmi ku uskallat "heittäytyä" ja vaa lähtee ulkomaille opiskelemaan. Sopivan ilonen sävy täällä sun blogissa. Tulee varmasti iha mahti aikaa siellä skoteissa sulla!! tää saattaa olla hieman sekava kommentti, koska ei ollu eka punkkupullo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tuima aloitus kommentilla. Kuules nyt, anonyymi. Mitä tarkoittaa, ettei me "oikeastaan tunneta"? Mutta kiitos kiitos, jännäähän tää on! Toivottavasti punkku maistui!

      Poista