torstai 29. elokuuta 2013

Läksiäiset ja lähtövalmisteluita



Lauantaiset läksiäiset/synttärit oli kyllä äärimmäisen onnistuneet. Mahtavaa ruokaa ja juomaa riitti, musiikki raikas ja mikä tärkeintä, (melkein) kaikki parhaimmat ja tärkeimmät ihmiset oli paikalla. On mulla kyllä vaan maailman parhaat kaverit. Ja perhe. Ja niiden kaverit.

Täytyy myös nostaa esiin se, että en oo koskaan aikaisemmin ollut bileissä, joihin olis tullut kuokkavieraita. No, nyt olin. :D Naapureilla oli rapujuhlat, ja sieltä hiippaili kolme vierasta meidän pippaloihin. Se oli ihan hauskaa jopa, jokainen oli jostain kuullut että nimenomaan mä olen Skotlantiin suuntaava juhlakalu, joten tulivat iloisesti toivottamaan onnea ja muuta sellaista. Sitten yksi lähti innokkaasti hakemaan meille rapuja syötäväksi, ja yhtäkkiä sen mukana tulikin kallioita pitkin takaisin about kahdeksan muuta vierasta (jotka heti ensimmäiseksi ovelasti ryntäsivät meidän juomavarannoille).

Äiti sitten ystävällisesti ohjasi kaikki nämä kutsumattomat vieraat takaisin ulos. Hupaisaa. Muutama päivä sitten kyseisten rapukekkereiden järkkääjä tuli pyytämään anteeksi ja lahjoi vanhempia viinipullolla. :D

Eilen tsekkasin Kelan asiointipalvelusta sosiaaliturvahakemuksen tilanteen ja kas, sehän oli ratkaistu! Tilasin siispä saman tien sen EHIC-kortin. Kela olikin yllättävän vikkelä, koska kun faija tänään aamulla haki (eilisen) postin, oli siellä sekä myöntävä päätös Suomen sosiaaliturvaan kuulumisesta että se EHIC-kortti. Jes, nyt on sekin hoidettu.

Ostin eilen pienen cabin-kokoisen matkalaukun isomman matkalaukun rinnalle. Ensi viikolla alkaa siispä ihan oikea pakkaaminen. Tällä viikolla mä olen lähinnä pakannut turhat, nyt varastoon ja joskus hamassa tulevaisuudessa kirpparille menevät kirjat ja cd:t pahvilaatikoihin. Maanantaina on vaatteiden ja kenkien vuoro.

Viisaudenhammas nro 2 leikattiin aamulla, ja tän päivän vietän siis himassa nauttien Netflixin tarjonnasta ja neulomisesta. Huomenna on vika duunipäivä, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti