torstai 22. elokuuta 2013

Äärimmäisen tehokasta valmistelua

Oon tällä viikolla saanut aikaan kaksi asiaa.

1. Katsoin neljässä päivässä kaksi tuottaria sekä Mirandaa että Girlsiä. Oh yes.

2. Kävin eilen siellä viisurileikkauksessa, jossa kävi ilmi, että kahta alaviisuria ei missään nimessä kannata leikata samaan aikaan. Huoh. Edellinen lekuri oli sitä mieltä, että näin tehdään ehdottomasti. No, ihan hyvä näin. Nyt näytän ainoastaan puoliksi hamsterilta lauantaisissa pippaloissa (kovasti toki toivon että turvotus edes vähän laskis). Ens viikon torstaina leikataan sitten toinen puoli, kätevästi juuri tokavikana duunipäivänä.

Heh.

Okei, olen myös tehnyt muutaman haastattelun ja purkanut yli tunnin verran haastattelunauhoja ja tänään vihdoin sain jutunkin kirjoitettua. Vähän alkaa pää olla jo jossain ihan muualla kuin duunissa, ajatus alkaa harhailla Skotlannin suuntaan välittömästi, jos en keskity 120% käsillä olevaan hommaan.

Aloin jo erittäin kaukaisella ajatuksen tasolla myös vähän funtsia pakkaamista. En siis mitenkään sillä tavalla rakentavasti, että olisin oikeasti miettinyt, mitä pakkaan. Lähinnä tajusin, että pitää oikeasti kohta pakata, järkytyin ja sysäsin ajatuksen piiloon.

Ai niin joo, tajusin myös, että toi to do -lista olikin hitusen pidempi kuin tuossa edellisessä postauksessa. Ei se mitään, onneksi mitään isoja hommia (paitsi se pakkaaminen...) oikeasti ei ole enää jäljellä.

Enää viisi päivää duunia jäljellä, woo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti