tiistai 28. toukokuuta 2013

Bloglovin ja blogilista!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Anonyymi kyseli Bloglovinin perään, joten jalona ihmisenä tein sinne toki tunnuksen hetimmiten. Ollos hyvä!

Blogilistankin kautta voi seurailla, jos se miellyttää enemmän. Pitänee nuo linkit heittää sidebariinkin kunhan jaksan väkerrellä.

6 kommenttia:

  1. Hei moikka! Mulle heräs kyssäri tosta vuokran maksamisesta mitä tuo kyselee, kun hyväksyn asuntolatarjousta (jee, pääsin ASHiin!). Elikkä: "The University of Stirling's preferred method of payment is by direct debit. If you do not have a UK based bank account you should select 'single payment by special arrangement ' on the next page and then contact Residential Services." Mitä sä pistit tossa kohtaa tohon sopimukseen? Tai niinku mitä teit? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin just ton single payment by special arrangement! Eli käytännössä se tarkottaa sit sitä, että saavuttua maksetaan koko könttä heti pois tai sit osissa vuoden mittaan. Pystyköhän siinä jopa valitsee sen, minkälaisissa osissa sen maksaa, en nyt muista. Mulla kuitenki on sille könttäsummalle eräpäivä joskus lokakuussa, eli ei sil maksamisella mitään kiirettä oo. Mutta muuta ei viel tarvinnu sit tehä, joskus lähempänä koulun alkamista pitää vissiin jotain valokuvia niille lähetellä!

      Poista
  2. Kiitos bloglovinin luomisesta! :D

    VastaaPoista