keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hammaslääkärin varaaminen on jännittävää ja mielenkiintoista puuhaa

Siis ei ole todellista, meni kolme minuuttia tuon äskeisen postauksen julkaisemisesta, kun ajanvaraustäti soitti hammaslääkäristä. :--D Kannattaa vähän höyrytä mielensisäisesti, niin johan alkaa tapahtua.

Tai siis tapahtua ja tapahtua, mulla on kuulemma joku hoitosuunnitelma siellä hammaslääkärillä (ei ollut mitään hajua tällaisestakaan), ja tämän suunnitelman mukaan seuraava tarkastuskerta olis marraskuussa. Kuulemma tarkastuksia ei saa varattua hoitosuunnitelman ulkopuolella??

Asiaanhan ei tietenkään vaikuttanut se, että mainitsin häipyväni maasta syyskuussa. Hu-oh.

Koska viisaudenhampaat ei ole mulla (vielä) oireilleet, en siis pääse julkiselle hammaslääkärille ennen lähtöä. Mahtavuutta.

Ei kun soitto yksityiselle ja kelakorvaukset laulamaan. Jihuu jihuu! Nyt on tarkastus varattu parin viikon päähän. Aikaisemminkin olis ollut aikoja, mutta en viitsinyt ihan työpäivän keskelle sellasta varata.

Bongasin aiheesta samansuuntaisen blogikirjoituksen SK:n sivuilla olevasta Nuorten Ääni -toimituksen Megafoni-blogista. Samaa koitti rakas isukki päähäni eilen takoa, eli kyllä se vaan niin on, että valehdella täytyy, jos haluaa päästä lääkäriin nopsasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti