tiistai 22. lokakuuta 2013

Stirling Castle

Yhyy, olipa ihana viikonloppu. Sain tasan viikko sitten rakkaita vieraita, kun äiti ja isi saapuivat Stirlingiin viime keskiviikkona. Ne vietti täällä vain yhden yön, joten keskiviikkona lähinnä kierreltiin kampuksella, kerrattiin kuulumisia ja käytiin syömässä simpukoita keskustassa.

Torstaina mun luennon ja seminaarin loputtua puoliltapäivin heitin laukun täyteen tavaraan ja kipitin kampukselta keskustaan, jossa porukat olivat hyörineet aamupäivän. Suunnattiin Stirlingin vanhan kaupungin halki kohti uljasta ja upeaa Stirlingin linnaa.




Linnan lippukassalla vähän jäädyttiin, kun vastassa oli herra nimeltä Tapio, joka päräytti tervehdykset varsin skottilaisesti murtaen suomeksi. Oli kuulemma myös aikoinaan käynyt Stirlingin yliopiston ja sitten jämähtänyt tänne. Random.





Päivä oli aika sateinen ja harmaa, mutta kyllähän noita maisemia kelpasi tuollaisellakin ilmalla kattella. Olin aika positiivisesti yllättynyt linnan tarjoamasta annista (vaikka £14 pääsymaksu onkin kyllä suhteellisen järkyttävä). Jos siellä olisi jaksanut tutkia jokaisen kolon ja nurkan ja lukea kaikki mahdolliset sepostukset, olisi siellä saanut aikaa kulumaan hyvinkin pitkään.






























Linnaseikkailujen jälkeen me käytiin nappaamassa porukoiden matkalaukut niiden hotellilta ja suunnattiin läheiseen italialaiseen ravintolaan lounaalle ennen kuin oli aika hypätä junaan. Edinburghista vähän enemmän seuraavassa postauksessa, sieltä mulla on kuvia vähän liikaakin.

6 kommenttia:

  1. Upea linna ja hienoja kuvia! Pitänee poiketa tuolla Edinburgin-reissulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kommentista! Edistä pääsee tänne kätevästi junalla alle tunnissa, joten pienen reissun voi hyvinkin tehdä. :)

      Poista
  2. Hieno linna ja ihania maisemia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä! Ehdottomasti visiitin arvoinen nähtävyys. Kiitti kommentista!

      Poista
  3. Kylläpäs saitkin hienoja kuvia :-)
    -mami

    VastaaPoista