lauantai 14. joulukuuta 2013

Hups

Hei vaan, unholaan painunut blogini. Edellisestä postauksesta on kevyesti yli kuukausi. Tuntuu, että vaikka koko ajan ei olisikaan erityisen paljon mitään superjännää tekemistä, aika täällä Skotlannissa on kulunut ihan siivillä. Kolme kuukautta on mennyt ohi ihan hujauksessa. En voi käsittää.

Tänne muuttaminen on ollut kyllä varmasti elämäni parhaimpia päätöksiä. Vaikka Suomessa olevia perhettä ja kavereita on tietysti ikävä, en oo kyllä hetkeäkään katunut lähtöä. Tuntuu, että oon oikeassa paikassa opiskelemassa oikeita aineita (vaikka siihen opiskeluun voisikin ajoittain keskittyä vähän tiiviimmin, kevätsemesterillä en jätä kaikkia tärkeitä juttuja viime tippaan, niin kuin mulla on tapana - tämä on lupaus). Oon myös tavannut maailman parhaita ihmisiä. Puhuttiinkin tuossa yksi päivä Kittin kanssa, että on ihan mahdotonta käsittää, että ollaan oikeasti vasta tunnettu muutama kuukausi. Se lähti jo torstaina takaisin Unkariin, joten ei nähdä kahteen ja puoleen kuukauteen. Yhyyyyy.

Mitähän merkittävää tässä blogihiljaisuuden aikana nyt on sitten tapahtunut... Glasgow'ssa oon käynyt muutamaan otteeseen Hetaa moikkaamassa, viimeksi itsenäisyyspäivänä eeppisissä suomibileissä. Muuten ollaan menty etiäppäin aika lailla normimeiningeillä. Opiskelua, sen välttelyä ja aiheesta valittamista, kämppisten kanssa hengailua ja biletystä. Ei mitään erityisen jännää. Paitsi että voitin kolmen ruokalajin aterian tuossa viereisen asuntolan raflassa. Ilmainen ruoka, se on monumentaalista kuulkaa.

Luennot ja tutoriaalit loppuivat jo marraskuun lopussa, jonka jälkeen oli aikaa valmistautua parin viikon tenttijaksoon. Mulla oli yksi ainut tentti journalismista tämän viikon keskiviikkona, joten semesterin kaikki kouluhommat ovat jo iloisesti pulkassa. Sain jo tietää politiikan kokonaisarvosanan, johon oon kyllä hyvin tyytyväinen. Ai niin, valitsin toki kevätsemesterin kurssit, pakollisten journalismin ja espanjan (joista siis tutkintoni muodostuu) lisäksi otin digital mediaa, jota odotan erittäin innolla!

Ens viikon torstaina on tiedossa seikkailu Dubain kautta kohti Bangkokia ja sieltä Lae Mae Phimiin, jossa vietetään extended familyn kanssa joulua. Uudenvuodenaattoa edeltävänä päivänä palaan Suomeen, mikä on jokseenkin surrealistinen ajatus. Pakkaamisesta tulee hauskaa, kun pitää heittää laukkuun bikiniä, kesähepenettä ja villapaitaa. Täällä on vieläkin suhteellisen lämpöisää, että en edes halua ajatella Helsingin talvea...

Tässä ennen lähtöä mulla ei ole oikeastaan muita suunnitelmia kuin tämän mun kolosen siivous, pakkailun suunnitteleminen ja yleinen chillailu. Uusi matkavakuutus pitää ostaa, kunhan tilisiirto suomitililtä skottitilille on valmis. Kauheeta olla aikuinen, en tykkää.

Voisin vihdoin myös laittaa tänne niitä kuvia Edinburghista. Reissusta on kaksi kuukautta, mutta väliäkös tuolla, heh.

Ai niin. Eilen mulla oli treffit Liamin kanssa.


2 kommenttia:

  1. Oi kivalta kuulostaa tuo joulureissu! Älä muuten huoli, just palailin kotiin Helsinki-Vantaalta poikaystävää saattelemasta ja siellä päässä oli +6 eikä lumesta tietoakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, en malta kyllä odottaa reissua! Lähinnä odotan tietty perheen näkemistä, mutta eipä toi Thaimaassa hengailukaan pahaa varmasti tee. :D Haha, hyvä tietää ettei paluu Suomeen oo ehkä ihan järkyttävä shokki. Nyt kun sanoin näin niin joulun aikaan tulee kuitenkin hullut pakkaset ja tropiikin jälkeen pitää tottua hirmutalveen... Kiitti kommentista!

      Poista